Positief Nieuws:
PassiePagina zoekt redacteuren
PassiePagina.nl online mediazine bijna gereed

Zo fijn is het om in een sauna te zijn

Geschreven door de redactie

SaunaEen stressvolle week op het werk, vervelende gebeurtenissen in de privé-sfeer of gewoon zin om even helemaal nergens aan te denken? Kom dan eens naar een van de sauna's Nederland en dompel jezelf onder in het warme bad van de sauna.

Of je nu vooral wilt ontspannen in één van de sauna's of dat je liever ook wat behandelingen wilt ondergaan, alles is mogelijk. In Nederland zijn allerlei sauna's te vinden en iedere sauna heeft eigen specialiteiten. Natuurlijk maak je in eerste instantie een keuze voor de sauna die het dichtst bij je in de buurt ligt, maar ook de faciliteiten zijn belangrijk.

Wil je graag een romantisch weekendje weg? Ook dan zijn er verschillende sauna's te boeken waar je zelfs kunt overnachten. Geniet daarnaast van een uitgebreid diner en sta 's ochtends op om heerlijk te ontbijten in het hotel. Zo maak je van een dagje naar de sauna een heel uitgebreid weekendje weg.

Tegenwoordig is het allang niet meer zo dat je in een sauna alleen maar kunt genieten van een typisch Finse sauna. Een deel van de sauna's is tegenwoordig uitgerust met één of meerdere behandelkamers en daarnaast is het mogelijk om een hamam te ondergaan.

Tijdens dit Oosterse badritueel lig je op een warme marmeren plaat en onderga je een scrubritueel en word je volledig ingezeept. Door de warmte, het water en de behandeling van je huid merk je al snel dat je volledig ontspant. In veel sauna's is er ook gedacht aan speciale muziek en bovendien is het licht en het interieur vaak rustgevend.

Natuurlijk ben je bij een aantal sauna's ook van harte welkom voor beautybehandelingen. Zo combineer je bijvoorbeeld een bezoek aan de sauna met het epileren van je wenkbrauwen of onderga je een heerlijke gezichtsbehandeling. Je gaat als herboren weer naar buiten na zo'n behandeling. Sowieso is een bezoek aan de sauna een weldaad voor lichaam én geest en na zo'n bezoek kun je echt de hele wereld aan.

Böddy, jouw persoonlijke gids Rubrieken / Onderwerpen Goednieuwsbrief Over PassiePagina

Beleef PassiePagina!

PassiePagina kent geen begin- en eindpunt, vandaar dat ik voorstel: Beleef PassiePagina!

Mocht je enigzins verdwaald zijn, kun je altijd via de HOME knop weer naar het overzicht.

Als je op mijn buik klikt, dan breng ik je!

Namasté

GoedNieuwsBrief




Leuk & positief nieuws in je mail

Door je aan te melden op de goednieuwsbrief ontvang je regelmatig tips en handige tools om je leven leuker en aangenamer te maken. Bovendien maak je elke maand kans op een van de boeken die worden aanbevolen op PassiePagina.

Over PassiePagina

PassiePagina is een online mediazine ter bevordering van het geestelijke, lichamelijke en sociale welbevinden van bezoekers. Door middel van kennisdeling, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor probeert PassiePagina toegevoegde waarde te bieden in het leven van de lezers.

copyright PassiePagina, voor een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven!