Positief Nieuws:
PassiePagina zoekt redacteuren
PassiePagina.nl online mediazine bijna gereed

Zelfvertrouwen & Eigenwaarde

Over het onderwerp zelfvertrouwen en eigenwaarde is al menig boek geschreven. Desondanks blijkt dat er dagelijks heel veel mensen kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen. In deze rubriek willen we je graag handvaten aanrijken om je zelfvertouwen (het op jezelf durven vertrouwen) op te vijzelen. Lijkt het je niet heerlijk om een ander in elke situatie recht in de ogen te kunnen kijken, zonder blozen of wegkijken?

Eigenwaarde = zelfvertrouwen (het gevoel dat je over jezelf hebt) + zelfrespect (het beeld dat je hebt van jezelf). De som van deze twee factoren is allesbepalend voor het gevoel wie je bent en sterker nog voor wat je kunt.

 

Hoeveel Zelfvertrouwen heb jij?


Resultaten
Böddy, jouw persoonlijke gids Rubrieken / Onderwerpen Goednieuwsbrief Over PassiePagina

Beleef PassiePagina!

PassiePagina kent geen begin- en eindpunt, vandaar dat ik voorstel: Beleef PassiePagina!

Mocht je enigzins verdwaald zijn, kun je altijd via de HOME knop weer naar het overzicht.

Als je op mijn buik klikt, dan breng ik je!

Namasté

GoedNieuwsBrief
Leuk & positief nieuws in je mail

Door je aan te melden op de goednieuwsbrief ontvang je regelmatig tips en handige tools om je leven leuker en aangenamer te maken. Bovendien maak je elke maand kans op een van de boeken die worden aanbevolen op PassiePagina.

Over PassiePagina

PassiePagina is een online mediazine ter bevordering van het geestelijke, lichamelijke en sociale welbevinden van bezoekers. Door middel van kennisdeling, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor probeert PassiePagina toegevoegde waarde te bieden in het leven van de lezers.

copyright PassiePagina, voor een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven!