Positief Nieuws:
PassiePagina zoekt redacteuren
PassiePagina.nl online mediazine bijna gereed

Door-Groeien en Ont-Wikkelen

Geschreven door de redactie

In deze tijd van ingrijpende veranderingen en versnelde ontwikkelingen, is heling (healing) nodig vanuit een ander, hoger niveau.
Albert Einstein zei het honderd jaar geleden al: 'Een probleem kan niet opgelost worden op het zelfde niveau als het gecreëerd is'.

Er zijn verschillende healingmethoden, waarbij 'EenheidsHeling' er een is. Deze EenheidsHeling komt juist nu op aarde omdat de aarde en de mensheid zich in de overgang van de 3de naar de 5de dimensie bevindt. Daar waar eenheid is, met je ziel, met andere mensen en met alles om je heen.

Het evolutionaire proces van de aarde en haar bewoners.
Het doel van EenheidsHeling is groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn. EenheidsHeling ruimt beperkende gedrags-, denk- en emotionele patronen op, en dat wat je los mag laten aan bijvoorbeeld karma. Het verbind je weer met de eenheid, zodat lichaam, geest en ziel meer integreren, één worden. Het laat je een stap in je ontwikkeling maken. Een grote of kleine, wat je jezelf toestaat.
Leidend in het helingsproces is je eigen ziel. Zij bepaalt wat geheeld mag worden en in welk tempo. EenheidsHeling is een proces dat diep ingrijpt op je emotionele en spirituele beleving, je mentale gedachtepatronen en overtuigingen, en als resultaat daarvan, op je fysieke lichaam.
EenheidsHeling geeft je de mogelijkheid om meer te ZIJN en minder te doen. Daarmee is healing een groot geschenk aan jezelf.

EenheidsHeling is een vorm van trance-healing waarin healer samenwerkt met healinggidsen in een koepel van EenheidsEnergie. Energie afkomstig van de heelheid, voorbij de dimensies. Een plaats waar wij vanuit ons menselijke perspectief nauwelijks een voorstelling kunnen maken.
EenheidsHeling is als het ZIJN in de 5de dimensie.

Healing geven wordt steeds eenvoudiger. Ging healing voorheen gepaard met allerlei technieken en handplaatsingen, EenheidsHeling heeft dat niet nodig. Hoe meer de healer kan ‘zijn’, hoe beter de healing is. Minder doen en meer zijn. Door zijn eenvoud is EenheidsHeling op dit moment de meest toegankelijke manier om actief met energie te werken, en heling van de ene naar de andere mens te brengen.
Iedereen kan en mag met deze EenheidsEnergie werken. Je hoeft geen healer te zijn om er mee te werken. Elke healing die je geeft betekent meteen ook een heling voor jezelf. Met elke healing vergroot je jouw bewustzijn en stimuleer je jouw eigen ontwikkeling.

EenheidsEnergie draag je altijd bij je als je het eenmaal ontvangen hebt. Het werkt ook zonder healing door in je ontwikkeling. Door een healing te ontvangen werkt het intensiever op je in.

Voor wie?
EenheidsHeling is voor elk mens geschikt. Al zal het bij een ieder een andere uitwerking hebben, afhankelijk van dat wat aan heling onderhevig is en losgelaten kan worden. Ook bij zwangere vrouwen, mensen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap en bij mensen die op sterven liggen werkt EenheidsHeling. Gebruik je tranquillizers of andere remmers, verslavende middelen, drugs of alcohol of ben je onder behandeling van een psychiater (of recentelijk geweest), dan is EenheidsHeling, vanwege de intensiteit en het effect, af te raden.

Meer informatie: www.EenheidsHeling.nl

Böddy, jouw persoonlijke gids Rubrieken / Onderwerpen Goednieuwsbrief Over PassiePagina

Beleef PassiePagina!

PassiePagina kent geen begin- en eindpunt, vandaar dat ik voorstel: Beleef PassiePagina!

Mocht je enigzins verdwaald zijn, kun je altijd via de HOME knop weer naar het overzicht.

Als je op mijn buik klikt, dan breng ik je!

Namasté

GoedNieuwsBrief
Leuk & positief nieuws in je mail

Door je aan te melden op de goednieuwsbrief ontvang je regelmatig tips en handige tools om je leven leuker en aangenamer te maken. Bovendien maak je elke maand kans op een van de boeken die worden aanbevolen op PassiePagina.

Over PassiePagina

PassiePagina is een online mediazine ter bevordering van het geestelijke, lichamelijke en sociale welbevinden van bezoekers. Door middel van kennisdeling, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor probeert PassiePagina toegevoegde waarde te bieden in het leven van de lezers.

copyright PassiePagina, voor een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven!