Positief Nieuws:
PassiePagina zoekt redacteuren
PassiePagina.nl online mediazine bijna gereed

Online daten voor jongeren

Geschreven door de redactie

Online dating voor jongeren

Single? Online daten is een populaire manier om een partner te vinden. Vooral 30-plussers vinden op het wereldwijde web massaal een leuke partner. En heel veel minder leuke dates, dat ook. Jongeren kiezen vaker voor ouderwetse methodes om aan de man/vrouw te raken. Op online daten rust nog steeds een beetje het idee dat het voor antisociale types is, die niet genoeg in de kroeg komen om in real-life te flirten. Jammer, want online lopen er heel veel leuke mensen rond!

 

Tinder

Tinder is de laatste tijd een hele populaire manier van daten. Via je telefoon krijg je steeds plaatjes te zien van singles bij jou in de buurt. Je krijgt de keuze om deze persoon af te keuren of goed te keuren. Als je hem of haar goed keurt, en degene ziet jou ook wel zitten, dan kun je samen gaan chatten. Het grootste voordeel van Tinder is dat de andere Tinderaar geen berichtje krijgt als je hem afwijst. Ideaal als je daar soms een beetje moeite mee hebt. Bij de app-instellingen kun je aangeven of je op zoek bent naar mannen of vrouwen, in welke leeftijdscategorie en op welke afstand.

 

Datingsites

Natuurlijk ben je als jongere, boven de 18, ook van harte welkom op andere datingsites. Het is alleen lastig om daar iemand van je eigen leeftijd te vinden, omdat veel dertigers, veertigers en vijftigers op zoek zijn naar een partner via dergelijke sites. Tenzij je daar op zoek bent, kun je dus beter uitkijken naar een site waar veel jongeren te vinden zijn. Pepper is een van die websites. Bovendien is de website goedkoop, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Vind je iemand na een chatsessie wel leuk? Dan maak je met de knop 'Just coffee' zo een afspraakje bij een koffietentje.

 

Veiligheid

Hoe leuk iemand ook lijkt tijdens een chatsessie, wees bij online daten altijd op je hoede. Vertel niet teveel persoonlijke dingen, zoals je adres, in het gesprek. Komt het tot een afspraakje? Spreek dan af op een plek waar veel mensen komen, bijvoorbeeld in een cafe in de stad of een museum. Ga niet met een wildvreemde een boswandeling maken en nodig hem of haar ook niet bij je thuis uit. Online daten is een perfecte manier om een leuke partner te vinden, maar er lopen helaas ook heel veel griezels rond. Vertrouw op je intuïtie en je gezonde verstand!

Böddy, jouw persoonlijke gids Rubrieken / Onderwerpen Goednieuwsbrief Over PassiePagina

Beleef PassiePagina!

PassiePagina kent geen begin- en eindpunt, vandaar dat ik voorstel: Beleef PassiePagina!

Mocht je enigzins verdwaald zijn, kun je altijd via de HOME knop weer naar het overzicht.

Als je op mijn buik klikt, dan breng ik je!

Namasté

GoedNieuwsBrief




Leuk & positief nieuws in je mail

Door je aan te melden op de goednieuwsbrief ontvang je regelmatig tips en handige tools om je leven leuker en aangenamer te maken. Bovendien maak je elke maand kans op een van de boeken die worden aanbevolen op PassiePagina.

Over PassiePagina

PassiePagina is een online mediazine ter bevordering van het geestelijke, lichamelijke en sociale welbevinden van bezoekers. Door middel van kennisdeling, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor probeert PassiePagina toegevoegde waarde te bieden in het leven van de lezers.

copyright PassiePagina, voor een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven!