Positief Nieuws:
PassiePagina zoekt redacteuren
PassiePagina.nl online mediazine bijna gereed

De PassiePagina Beleving!

Hartelijk dank voor je bezoek

PassiePagina is een interactief mediazine met als doel jouw leven aangenamer en makkelijker te maken. Door middel van de kennis en ervaringen van onze web-redacteuren, welke veelal werkzaam zijn in de gezondheidszorg of op psycho-sociaal vlak, zijn de onderwerpen van PassiePagina altijd up-to-date, vernieuwend en vaak bewustzijn verruimend.

PassiePagina streeft er naar om over een zo breed en compleet mogelijk kennisaanbod te beschikken aangevuld met handige tools, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor.

De indeling van PassiePagina kent geen begin- en eindpunt, vandaar dat wij ook voorstellen: Beleef PassiePagina!
Start met een muisklik op een willekeurige rubriek die je aanspreekt; Raak je verdwaald in de site dan is er altijd nog de "HOME"-knop die je weer terugbrengt bij het overzicht.

 

Wordt redacteur van PassiePagina!

Ben je van mening dat er rubrieken en/of thema's ontbreken of beter kunnen? Heb jij veel kennis of ervaring op die vlakken? Ben je bereid deze kennis als webredacteur te delen met de lezers!? Stuur dan een email aan de PassiePagina redactie met daarin de onderwerpen waarover jij wilt schrijven, je naam en contactgegevens. Je krijgt van ons vervolgens een login en wachtwoord toegezonden waarmee je je eigen onderwerpen of thema's kunt toevoegen. Daarnaast word je opgenomen in de redactie colofon en is het mogelijk om je eigen profielpagina aan te maken die gelinkt is aan de artikelen die je publiceert.

Emailadres redactie:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Rubrieken / Onderwerpen Goednieuwsbrief Over PassiePagina

GoedNieuwsBrief
Leuk & positief nieuws in je mail

Door je aan te melden op de goednieuwsbrief ontvang je regelmatig tips en handige tools om je leven leuker en aangenamer te maken. Bovendien maak je elke maand kans op een van de boeken die worden aanbevolen op PassiePagina.

Over PassiePagina

PassiePagina is een online mediazine ter bevordering van het geestelijke, lichamelijke en sociale welbevinden van bezoekers. Door middel van kennisdeling, waargebeurde verhalen, positief nieuws en humor probeert PassiePagina toegevoegde waarde te bieden in het leven van de lezers.

copyright PassiePagina, voor een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven!